Sterk in veiligheid en kwaliteit

Door de jaren heen heeft D&D Dakwerken zich opgewerkt tot de referentie voor dak -en zinkwerken en gevelbekleding in de ruime regio. Met focus op veiligheid en kwaliteit brengen we elke opdracht tot een goed einde.

Alles onder één dak!

Met D&D Dakwerken kiest u voor de luxe van één partner voor al uw dakwerken. Van het zetten of herstellen van de kapconstructie, de zinkwerken en het timmerwerk tot het leggen of herleggen van de dak- en/of gevelbekleding! Wij coördineren de werken en zorgen voor een perfecte opvolging en uitvoering.

Veiligheid boven alles! 

Veiligheid is de hoogste prioriteit in alles wat we doen. Op elke werf voorzien we de nodige stellingen en alle materiaal voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Daarenboven hechten we heel wat belang aan vorming en opleiding om in alle omstandigheden veilig en correct te kunnen werken. 

Merken van de bovenste plank 

Met merken als Eternit en Koramic kiezen wij voor materialen van topkwaliteit. Een dak leggen of vernieuwen doet u immers niet elk jaar en wij willen u in alle omstandigheden een duurzaam resultaat verzekeren!
Bovendien is de keuze in modellen en mogelijkheden quasi oneindig, zodat iedereen, ongeacht stijl en voorkeur, er zijn gading in vindt!

Eternit TOP Team 

Als lid van het Eternit TOP Team maken we deel uit van een select netwerk van professionele dakwerkers die uitblinken in hun vak. Eternit reikt dit label uit aan verdelers die professioneel advies en topkwaliteit leveren en de nieuwste trends op een degelijke manier in de praktijk weten te brengen.  
D&D Dakwerken Eternit Proteam
 

ALT
ALT